• מתכונים
    • מאפים מסדרת הבצקים
    • נבחרת האופים שלנו
    • מאפים לחגים
    • מתכונים לילדים
    • לחם, לחמניות, חלה
    • מאפים מלוחים
  • מוצרים
  • מי אנחנו
  • Home
  • צור קשר
  • שאלות נפוצות
  • מאמרים
    • סרטונים
שמרית
דף הבית | מתכונים | מאפים לחגים | נגיסי גבינה מתוקים

נגיסי גבינה מתוקים

שתפו:
.....................................................................................................

מתכון לגביניות מקונדיטוריה חגית. בזכות טכניקת הקיפול המיוחדת מתקבלות גביניות שמנמנות עם הרבה מלית ומעט בצק.

 

 

4/5

רכיבים:

12-10 מאפים

  • חומרים לבצק
  • חומרים למלית
  • חומרים להברשה

אופן ההכנה:

  • 1.מכינים את הבצק:  מערבלים את כל חומרי הבצק למעט הנטורינה/חמאה במיקסר עם וו לישה כ-5 דקות. מוסיפים נטורינה/חמאה ולשים כ-5 דקות נוספות עד לקבלת בצק חלק.

  • 2.מעבירים את הבצק לקערה מקומחת, מכסים בניילון ומתפיחים בטמפ' החדר עד להכפלת נפחו לפחות שעתיים.(30 דק' הכנה > שעתיים עד לילה התפחה > 20 דק' אפייה)

  • 3. מכינים את המלית:  מערבבים את כל החומרים למעט הצימוקים, בעזרת מטרפה. מקררים.

  • 4. ממלאים ואופים:  מגלגלים את הבצק לגליל ומעצבים אותו לצורה ריבועית. חותכים לקוביות במשקל 85 גרם בעובי 4-3 ס"מ כל אחת. מרדדים כל קובייה על משטח מקומח לריבוע בגודל 10 ס"מ ובעובי 1/2 ס"מ.

  • 5.מניחים במרכז כל ריבוע כף גדושה מן המלית ומפזרים צימוקים מעל. מקפלים לצורת משולש על ידי הצמדת שני קודקודים אלכסוניים זה לזה (כמו בורקס) מהדקים את השוליים כדי שהמלית לא תברח. לוחצים קלות על קודקוד המשולש ועל הפינות, מקפלים אותן זו על זו ומהדקים.

  • 6.מסדרים את הגביניות בתבנית מרופדת בנייר אפייה במרחקים שווים זו מזו.

  • 7.מתפיחים כ-40 דקות.

  • 8.מחממים תנור ל-180 מעלות.

  • 9.מברישים את הגביניות בביצה טרופה.

  • אופים כ-20 דקות עד להזהבה.

    **מתכון מקלות גבינה, שום שמיר>>
    **פוגאס תמרים וגבינת עיזים>>>

        

מחשבוני המרה:

טמפרטורה


C

F

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
3.8/5
.....................................................................................................
שתפו:
.....................................................................................................

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר.

מתכונים פופולארים

עוגת גביניות וניל של יהודית אביב

עוגיות שוקולד צ'יפס ועדשים על מקל

חישוקי שמרים ופרג

רוגעלך במילוי קקאו וקינמון

בבקה שוקולד קינמון

רוגעלך שוקולד

שבלולי שמרים עם סירופ טופי

אורנגלושקה - עוגה הונגרית מסורתית

בבקה תפוחים וקינמון בזיגוג דבש

לחם לחמניות וחלות

  • מתכונים מלוחים
  • מאפי לחם
  • מאפים מסדרת הבצקים
  • נבחרת האופים שלנו
  • מתכון לפיצה
  • מתכון לפוקצ'ה

מאפי שמרים

  • מתכונים
  • מתכונים מתוקים
  • מתכונים בריאים
  • סרטוני הדרכה
  • מתכון לחלה

מתכוני אפיה לחגים

  • מתכונים לראש השנה
  • מתכונים לחנוכה
  • מתכונים לפורים
  • מתכונים לשבועות
  • מתכונים לחגים
  • מתכון לאוזני המן
  • כדורי שוקולד