דף הבית | מתכונים | מאפים מלוחים | מתכוני נשנושים | מקלות גבינה מלוחים
מקלות גבינה מלוחים
מתכון למקלות גבינה אפויים מבצק עלים – מאפה קראנצ'י ומלוח שכיף לתלוש מהתבנית וישר לאכול
0/5
רכיבים:
לבסיס
למלית
לציפוי
אופן ההכנה:
1.מוציאים את 2 הבצקים מהמקרר כ-10 דקות לפני השימוש, פותחים את הבצק על נייר האפייה, מניחים קערה הפוכה על גבי הבצק וחותכים מסביב בעזרת סכין ליצירת צורת עיגול. את אותה פעולה עושים גם עם הבצק השני.
2.על בצק אחד מורחים את הממרח הרצוי ומפזרים את הגבינה הקשה ומניחים מעליו את הבצק השני
3.מניחים כוס הפוכה במרכז עיגול הבצק שנוצר ומסמנים מסביב בעדינות בעזרת סכין לא חדה.
4.מסביב לעיגול הקטן שנוצר חותכים את הבצק לרצועות בעזרת גלגלת פיצה ומסובבים כל רצועה.
5.מפזרים את גבינת המוצרלה על כל הבצק.
6.אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-25-30 דקות עד הזהבה.
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

כתיבת תגובה