מיני פרעצל עם סוכר וקינמון
מתכון לנשנוש פרעצל מתוק וממכר, אהוב על כולם שכייף להכין בכל הזדמנות
רכיבים:
לפרעצל:
לבישול:
לזריה:
למטבל:
אופן ההכנה:
1.מערבבים בקערה קמח ושמרים
2.מוסיפים סוכר ומלח.
3.מוסיפים נטורינה מומסת ומים ומערבבים היטב. אם הבצק יבש מדי מוסיפים עוד קצת מים, אם הוא רך מדי מוסיפים מעט קמח. לשים כ-10 דקות לקבלת בצק גמיש ונעים.מכסים את הקערה ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח של הבצק (כשעה בחוץ או 6-8 שעות במקרר).
4.מביאים לרתיחה בסיר מים עם אבקת סודה לשתיה וכף סוכר.
5.מחממים תנור ל-170 מעלות.
6.מחלקים את הבצק ל-6 חלקים שווים, על משטח מקומח קלות, מגלגלים כל חלק לנחש ארוך, באורך של כ-30 ס"מ. חותכים את רצועת הבצק לחלקים באורך של כ-3-4 ס"מ.
7.מערבבים ביחד חצי כוס סוכר עם כפית קינמון.
8.זורקים בכל פעם כ-15 חתיכות בצק לתוך הסיר לכ-15 שניות, מוציאים עם כף מחוררת ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה. זורים את תערובת הסוכר מעל הבצק, מכניסים לתנור ואופים כ-12-15 דקות עד להשחמה יפה.
9.מערבבים את כל חומרי המטבל.
מגישים חמים.
**למתכון לפרעצל שיפון ודגנים רך>>>
**למתכון לפרעצל שום וחמאה>>>
#**פרעצל בצ'יק צ'ק>>
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

בסוף לא הבנתי מה עושים עם הגבינה והשמנת
היי, מערבבים את כל החומרים למטבל וטובלים בו את המיני פרעצל, לא חייב אבל מומלץ. בתיאבון 🙂
מה אפשר לשים במקום נטורינה?
נטורינה זה סוג של מרגרינה אם אני לא טועה אז מרגרינה