• מתכונים
    • מאפים מסדרת הבצקים
    • נבחרת האופים שלנו
    • מאפים לחגים
    • פינוקים מהירים
    • לחם, לחמניות, חלה
    • מאפים מלוחים
  • מוצרים
  • מי אנחנו
  • Home
  • צור קשר
  • שאלות נפוצות
  • מאמרים
    • סרטונים
שמרית
דף הבית | מתכונים | עוגות, עוגיות ומאפים מתוקים | מיני פרעצל עם סוכר וקינמון

מיני פרעצל עם סוכר וקינמון

שתפו:
.....................................................................................................

מתכון לנשנוש פרעצל מתוק וממכר, אהוב על כולם שכייף להכין בכל הזדמנות

3/5

רכיבים:

  • לפרעצל:
  • לבישול:
  • לזריה:
  • למטבל:

אופן ההכנה:

  • 1.מערבבים בקערה קמח ושמרים

  • 2.מוסיפים סוכר ומלח.

  • 3.מוסיפים נטורינה מומסת ומים ומערבבים היטב. אם הבצק יבש מדי מוסיפים עוד קצת מים, אם הוא רך מדי מוסיפים מעט קמח. לשים כ-10 דקות לקבלת בצק גמיש ונעים.מכסים את הקערה ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח של הבצק (כשעה בחוץ או 6-8 שעות במקרר).

  • 4.מביאים לרתיחה בסיר מים עם אבקת סודה לשתיה וכף סוכר.

  • 5.מחממים תנור ל-170 מעלות.

  • 6.מחלקים את הבצק ל-6 חלקים שווים, על משטח מקומח קלות, מגלגלים כל חלק לנחש ארוך, באורך של כ-30 ס"מ. חותכים את רצועת הבצק לחלקים באורך של כ-3-4 ס"מ.

  • 7.מערבבים ביחד חצי כוס סוכר עם כפית קינמון.

  • 8.זורקים בכל פעם כ-15 חתיכות בצק לתוך הסיר לכ-15 שניות, מוציאים עם כף מחוררת ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה. זורים את תערובת הסוכר מעל הבצק, מכניסים לתנור ואופים כ-12-15 דקות עד להשחמה יפה.

  • 9.מערבבים את כל חומרי המטבל.

  • מגישים חמים.

    **למתכון לפרעצל שיפון ודגנים רך>>>
    **למתכון לפרעצל שום וחמאה>>>

    #**פרעצל בצ'יק צ'ק>>

מחשבוני המרה:

טמפרטורה


C

F

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
3.2/5
.....................................................................................................
שתפו:
.....................................................................................................

4 תגובות על “מיני פרעצל עם סוכר וקינמון”

  1. משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:
    02/07/2018 בשעה 04:07

    בסוף לא הבנתי מה עושים עם הגבינה והשמנת

    הגב
    • דפנה הגיב:
      03/07/2018 בשעה 06:07

      היי, מערבבים את כל החומרים למטבל וטובלים בו את המיני פרעצל, לא חייב אבל מומלץ. בתיאבון 🙂

      הגב
  2. נגה הגיב:
    07/07/2018 בשעה 10:07

    מה אפשר לשים במקום נטורינה?

    הגב
  3. משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:
    14/01/2021 בשעה 01:01

    נטורינה זה סוג של מרגרינה אם אני לא טועה אז מרגרינה

    הגב

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר.

מתכונים פופולארים

רוגעלך שוקולד

נגיסי גבינה מתוקים

דונאטס אפויים

לחם לחמניות וחלות

  • בצק לבורקס בשר
  • מתכון לפיצה
  • מתכונים מלוחים
  • מאפי לחם
  • מאפים מסדרת הבצקים
  • נבחרת האופים שלנו

מאפי שמרים

  • עוגות שמרים
  • מתכונים
  • מתכונים מתוקים
  • מתכונים בריאים
  • סרטוני הדרכה
  • מתכון לחלה

מתכוני אפיה לחגים

  • מתכונים לראש השנה
  • מתכונים לחנוכה
  • מתכונים לפורים
  • מתכונים לשבועות
  • מתכונים לחגים
  • מתכון לאוזני המן
  • כדורי שוקולד