דף הבית | מתכונים | מאפים מסדרת הבצקים | מגולגלות שוקולד מהירות
3.3/5
.....................................................................................................
.....................................................................................................
מגולגלות שוקולד מהירות
מתכון לעוגיות בצק פריך עם שוקולד מגולגלות, בגרסה הקלילה עם הבצק הפריך של שמרית שלא תפסיקו להכין!
3.5/5
רכיבים:
לכ- 30 עוגיות
להגשה
אופן ההכנה:
1.מוציאים את הבצק מהמקרר 5 דקות לפני השימוש
2.פורסים את הבצק עם נייר האפייה על גבי התבנית וחוצים לשני חלקים.
3.מורחים על כל חלק את ממרח השוקולד ומשאירים שוליים של כ- 2-3 ס"מ ללא מילוי. מפזרים אגוזים טחונים ומגלגלים לגלילה מהודקת.
4.יוצרים מכל גלילה חתכים של פרוסות בעובי שרוצים את גודל העוגייה.
5.אופים תנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 20 דקות עד שהעוגיות מזהיבות.
לאחר האפייה מצננים ומפזרים אבקת סוכר.
**לרכישת הבצקים לחצו כאן>>>
**עוגיות מבצק פריך ממולאות>>
**עוגיות חיוכים מבצק פריך של שמרית>>
טיפים להכנת המתכון:
1.ניתן לשמור בקופסא אטומה.
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
אין על הבצקים שלכם….. פשוט מעדן כולל המתכונים הנפלאים.
תודה לכם ושמרית תמיד שמורה אצלי.
איזה כיף לשמוע 🙂
בצק טוב עשיתי את המגולגלום עם שוקולד וחלבה יצא מעולה …
אני משתמשת קבוע בכל הבצקים שלכם, קל זמין וטעים
לא מצאתי בשום מקום את הבצק פילו שלכם וחיפשתי המון
אפשר לעשות כל ממרח שרוצים ? זאת אומרת נוטלה וכאלה ?
שלום קמילה, ניתן להחליף בכל ממרח אחר שרוצים: נוטלה, תמרים, ועוד…
שלום רב.מבקשת לדעת האם עושים ממש חיתוך לפני החימום בתנור או רק סימון?
מושששש שימו שמרית רינג קטן ותורידו קצת את זמן האפיה