• מתכונים
    • מאפים מסדרת הבצקים
    • נבחרת האופים שלנו
    • מאפים לחגים
    • פינוקים מהירים
    • לחם, לחמניות, חלה
    • מאפים מלוחים
  • מוצרים
  • מי אנחנו
  • Home
  • צור קשר
  • שאלות נפוצות
  • מאמרים
    • סרטונים
שמרית
דף הבית | מתכונים | מאפים לחגים | מאפה פרגית של נוי מיארה

מאפה פרגית של נוי מיארה

שתפו:
.....................................................................................................

צריכים לאלתר ארוחת ערב זריזה? מאפה הפרגית של נוי מיארה קל ומהיר!

1/5

רכיבים:

  • לשני מאפים:
  • למילוי:

אופן ההכנה:

  • 1.מוציאים את הבצק עלים מהמקרר ומניחים על השיש.

  • 2.מטגנים את הבצל עד הזהבה, מוסיפים את הפרגיות, הסילאן והטריאקי ומטגנים כדקה. מוסיפים את הפפריקה, אבקת מרק העוף, אבקת מרק הבצל וכוסברה.

  • 3.פורסים את הבצק עם נייר האפייה על משטח עבודה. חוצים את הבצק לרוחב בעזרת סכין חדה.

  • 4.מניחים שליש מלית לאורך הקצה הארוך של כל מלבן ומגלגלים לרולדה. סוגרים כל רולדה בקצה ומותחים בידיים כדי להאריך אותה מעט. מלפפים את הרולדה לשבלול לא מהודק ומברישים בביצה.

  • 5.אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כרבע שעה ומגישים חם.

מחשבוני המרה:

טמפרטורה


C

F

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
1/5
.....................................................................................................
שתפו:
.....................................................................................................

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר.

מתכונים פופולארים

נקניקיות ביאכטה של רון יוחננוב

סלופי ג'ו של יונית צוקרמן

מאפה אורז ובשר בפילו

בורקס בשר - בצק לבורקס בשר

לחמעג'ון

לחם לחמניות וחלות

  • בצק לבורקס בשר
  • מתכון לפיצה
  • מתכונים מלוחים
  • מאפי לחם
  • מאפים מסדרת הבצקים
  • נבחרת האופים שלנו

מאפי שמרים

  • עוגות שמרים
  • מתכונים
  • מתכונים מתוקים
  • מתכונים בריאים
  • סרטוני הדרכה
  • מתכון לחלה

מתכוני אפיה לחגים

  • מתכונים לראש השנה
  • מתכונים לחנוכה
  • מתכונים לפורים
  • מתכונים לשבועות
  • מתכונים לחגים
  • מתכון לאוזני המן
  • כדורי שוקולד