• מתכונים
    • מאפים מסדרת הבצקים
    • נבחרת האופים שלנו
    • מאפים לחגים
    • מתכונים לילדים
    • לחם, לחמניות, חלה
    • מאפים מלוחים
  • מוצרים
  • מי אנחנו
  • Home
  • צור קשר
  • שאלות נפוצות
  • סרטונים
שמרית
דף הבית | מתכונים | עוגות, עוגיות ומאפים מתוקים | מאפה בריוש ונקטרינות של קרין גורן

מאפה בריוש ונקטרינות של קרין גורן

שתפו:
.....................................................................................................

מאפה בריוש ונקטרינות מתוך הספר “סודות מתוקים” של קרין גורן

זהו מאפה קל להכנה ומתאים במיוחד להגשה כשיש לכם הרבה אורחים. את המאפה מביאים חם  בשלמותו לשולחן, ומול האורחים פורסים לריבועים ומגישים

3.5/5

רכיבים:

חומרים לתבנית בגודל 27*33 ס"מ

  • חומרים לבצק בריוש
  • חומרים לפירורי בצק פריך
  • חומרים להכנת הנקטרינות

אופן ההכנה:

  • 1.מכינים את הבצק ומתפיחים: בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים קמח ושמרית.

  • 2.מוסיפים סוכר, ביצים, תמצית וניל, קליפת לימון ומלח ומעבדים 5 דקות, עד לקבלת בצק חלק ואחיד. מוסיפים את החמאה בהדרגה וממשיכים לעבד 10 דקות נוספות, עד שהבצק מתלפף סביב קרס הלישה.

  • 3.מכסים ומניחים לתפיחה למשך שעה (הבצק תופח לאט מאוד ולא יכפיל את נפחו, וזה בסדר).

  • 4.מכינים את הפירורים:  במעבד מזון מעבדים קמח, סוכר, חמאה וקינמון ומעבדים רק עד לקבלת פירורים גסים ולא אחידים.

  • 5.מעבירים לקערה, מערבבים פנימה בעדינות שקדים פרוסים ושומרים במקרר עד השימוש.

  • 6.מרכיבים ואופים:  מחממים תנור ל-190 מעלות.

  • 7.מעבירים בעדינות את הבצק התפוח מהקערה לתבנית מרופדת בנייר אפייה. מותחים ומשטחים את הבצק בידיים, כך שיכסה את כל שטח התבנית. מברישים את פני הבצק בביצה טרופה.

  • 8.מערבבים את הנקטרינות עם סוכר וסוכר וניל ומסדרים מיד על הבצק לפני שיפרישו נוזלים

  • 9.מפזרים מלמעלה את הפירורים.

  • אופים כ-30 דקות (ללא התפחה נוספת) עד שהבצק תפוח וזהוב בשוליים, מלית הנקטרינות מבעבעת והפירורים זהובים. מצננים מעט, פורסים לריבועים ומגישים חמים. ניתן לפזר אבקת סוכר.

    ** למתכון בריוש גבינה>>>
    ** מתכון לבריוש שוקולד שושנים>>>
    ** מתכון לבריוש עם קרם פרג>>>
    **למתכון לבריוש גבינת רוקפור ואגוזי לוז>>>

מחשבוני המרה:

טמפרטורה


C

F

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
3.5/5
.....................................................................................................
שתפו:
.....................................................................................................

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר.

מתכונים פופולארים

בריוש עם קרם פרג

בריוש שושנים ושוקולד

בריוש גבינה ושוקולד לבן

לחם לחמניות וחלות

  • מתכונים מלוחים
  • מאפי לחם
  • מאפים מסדרת הבצקים
  • נבחרת האופים שלנו
  • מתכון לפיצה
  • מתכון לפוקצ’ה

מאפי שמרים

  • מתכונים
  • מתכונים מתוקים
  • מתכונים בריאים
  • סרטוני הדרכה
  • מתכון לחלה

מתכוני אפיה לחגים

  • מתכונים לראש השנה
  • מתכונים לחנוכה
  • מתכונים לפורים
  • מתכונים לשבועות
  • מתכונים לחגים
  • מתכון לאוזני המן
  • כדורי שוקולד