דף הבית | מתכונים | מאפים לחגים | לחמניות שמרים ממולאות גבינות צאן ועגבניות מיובשות לשבועות
לחמניות שמרים ממולאות גבינות צאן ועגבניות מיובשות לשבועות
לחמניות שמרים ממולאות בגבינות צאן ועגבניות מיובשות בעיטור גבינת פרמזן של השף קונדיטור בני סיידא
4/5
רכיבים:
חומרים לבצק לכ-14-16לחמניות גבינה
חומרים למלית
חומרים לעיטור
אופן ההכנה:
1.הכנת הבצק : שמים בקערת מערבל את כל המרכיבים לבצק ולשים בוו לישה לקבלת בצק חלק ואחיד. (במידה והבצק מעט דביק מוסיפים עוד קמח). מכסים את הקערה במגבת ומתפיחים עד שהבצק מכפיל את נפחו. לשים את הבצק שוב ומתפיחים בשנית.
2.הכנת המלית : מערבבים בקערה את כל המרכיבים למלית.
3.מחלקים את הבצק ל- 16-14 כדורים שווים ומרדדים כל כדור על משטח עבודה מקומח לעלה עגול בקוטר 10 ס"מ. שמים במרכז העלה מעט מהמלית, אוספים את שולי העלה מעל המלית וסוגרים לכדור. מניחים בתבנית אפיה כשהתפר כלפי מטה.
4.באותו האופן מכינים את כל כדורי הבצק, מכסים את התבנית ומתפיחים במשך 20 דקות
מחממים תנור לחום גבוה ( 200 צ. ). מורחים את הלחמניות בביצה טרופה ואופים עד להזהבה. זורים על הלחמניות את גבינת הפרמזן ואופים 5 דקות נוספות. מגישים פושר.
**למתכון למאפה במילוי גבינות פיקנטי>>>
**למתכון לקיש עגבניות וזיתים>>>
** לעוד מתכוני חגים לחצו כאן >>>
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

כתיבת תגובה