דף הבית | מתכונים | מאפים לחגים | מתכונים לפורים | לחמניות פולנטה ופרג
לחמניות פולנטה ופרג
במיוחד לכבוד הפורים מתכון מפתיע עם פרג ללחמניות פולנטה ופרג
טוויסט קצת שונה למילוי הפרג הפופולארי- הפעם כמילוי של לחמניית ביס קטנה וטעימה המבוססת על קמח תירס (פולנטה).
5/5
רכיבים:
חומרים לפולנטה
חומרים לבצק
אופן ההכנה:
1.הכנת הפולנטה, מרתיחים בסיר את המים והמלח. שופכים בהדרגה את קמח תוך ערבוב עם מטרפה ומבשלים כעשר דקות תוך כדי ערבוב. להוריד מהאש ולהוסיף את החמאה עד לקבלת מרקם חלק.
2.בקערת מערבל עם וו הלישה מערבלים קצרות את השמרים והחלב. מוסיפים את הפולנטה המבושלת, קמח, סוכר ופרג ומערבלים כ- 6 דקות נוספות עד לקבלת בצק אחיד. מכסים בניילון נצמד ומשהים לתפיחה עד הכפלת נפח.
3.מחלקים את הבצק לעיגולים קטנים, ניתן להרטיב מעט את הידיים. ומטגנים משמן עמוק עד הזהבה.
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

מתכונים פופולארים
None found
כתיבת תגובה