לחמניות ממולאות בסלט טונה
מתכון ללחמניות ממולאות בסלט טונה של הקונדיטורית דלית מיצנמכר. נוח לארוז וטעים לאכול. ניתן להחליף את מלית הטונה במלית של קוביות פטה עם עגבניות מיובשות קצוצות בשמן זית וזיתים פרוסים או בכל מילוי אחר שאתם אוהבים.
רכיבים:
חומרים לבצק (ל-15 לחמניות)
חומרים למלית הטונה
חומרים להברשה לפני האפיה
אופן ההכנה:
1.בקערת המיקסר עם וו לישה שמים קמח מנופה ,שמרים,סוכר ומערבבים כ-1דקה.
2.מוסיפים מים וביצה, ולשים 7 דק' נוספות במהירות נמוכה.
3.מוסיפים מלח ואחריו את הנטורינה בקוביות קטנות עד לקבלת בצק חלק מבריק וגמיש.
4.מכסים בניילון נצמד ומתפיחים 40 דקות.
5.מכינים את סלט הטונה. מערבבים הטונה המסוננת עם חתיכות פלפלים קלויים ומלפפונים חמוצים חתוכים לקוביות, מתבלים במלח ופלפל.
6.מילוי הלחמניות: חותכים את הבצק לכדורים שווים בגודל של כדור פינג פונג (כ-50 גר'), מגלגלים לכדור ,יוצרים במרכז הכדור גומה אותה ממלאים בכפית סלט הטונה ,סוגרים היטב ומגלגלים. מניחים בתבנית אפייה, מתפיחים כ- 30 דקות.
מברישים בביצה,מפזרים שומשום מלא ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-20 דקות .
** מתכון לחלה עם בצל ופיצוחים >>>
טיפים להכנת המתכון:
1.ניתן להכין פלפלים קלויים ביתיים:החומרים: 4 פלפלים אדומים, מלח, מיץ מלימון אחד, 1/2 כוס שמן זית, 3 שיני שום.אופן ההכנה: מחממים תנור למצב גריל קולים את הפלפלים (אפשר גם על הכיריים) , מכניסים לקערה ומכסים בניילון נצמד, כשהפלפלים מתקררים קולפים הקליפה, מנקים מגרעינים ומתבלים בשום פרוס ,מיץ לימון, מלח ושמן זית. שומרים בקירור.
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

מתכון ממש טוב טרפו את כל מה שאכנתי אליפות
Thanks so much for your hard work. https://bit.ly/3ikiJ6u