דף הבית | מתכונים | נבחרת האופים שלנו | לחם קופים בתוספת עשבי תיבול
4.2/5
.....................................................................................................
.....................................................................................................
לחם קופים בתוספת עשבי תיבול
מתכון ללחם קופים ועשבי תיבול
אם אתם מחפשים להמם את האורחים שלכם בארוחה, זה הלחם בשבילכם- מתכון ללחם קופים מיוחד מאוד בצורתו עם מלית שאי אפשר לעמוד בפניה. ההצלחה מובטחת!
4/5
רכיבים:
חומרים לבצק
חומרים לתערובת חמאה למילוי
אופן ההכנה:
2.משמנים את הבצק מכל צדדיו, עוטפים בניילון נצמד ומניחים לתפיחה עד הכפלת נפח כ- שעה וחצי.
3.מכינים את תערובת המילוי- מערבבים היטב את כל החומרים מלבד הגבינה, מברישים מעט את התבנית בתערובת הנטורינה/חמאה.
4.מחלקים את הבצק לכדורים קטנים בקוטר 2-3 ס"מ טובלים כל כדור בתערובת החמאה ומניחים בשורות בתבנית אפייה. מפזרים את הגבינה בנדיבות בין השורות.
5.מכסים את התבנית ומניחים לתפיחה נוספת כ- 30 דקות.
אופים בתנור שחומם מראש ל 175° מעלות כ 30 דקות עד הזהבה. מצננים, הופכים על צלחת ומגישים.
**למתכון לבורקיטס>>>
**מתכון לכדורי לחם שום>>>
**למתכון ללחם חצילים וגבינת פיקורינו>>>
**למתכון ללחמניות בריאות עם קמח מלא, שיפון ודגנים>>>
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
מושלם מושלם מושלם!!!
האורחים טרפו את הלחם