דף הבית | מתכונים | מאפים לחגים | לחם חצילים עם גבינת פיקורינו
5/5
.....................................................................................................
.....................................................................................................
לחם חצילים עם גבינת פיקורינו
המתכון שהביא לנבחרת ישראל באפיה את המקום הראשון באליפות אירופה 2012! שנערכה ברימיני איטליה. (המתכון הותאם לאפיה ביתית ע"י השף ג'קי חזן וסטפן לייק)
5/5
רכיבים:
חומרים ל-7 לחמים בינוניים
אופן ההכנה:
1.1. מכניסים לקערת מערבל עם וו לישה, את כל החומרים פרט למים, חצילים וגבינה. ומערבבים. מוסיפים בהדרגה את המים ולשים עד לקבלת בצק רך וגמיש.
2.2. מוסיפים את קוביות החציל והגבינה ולשים שוב עד לפיזור אחיד.
3.3. משהים בכלי מכוסה כחצי שעה.
4.4. מחלקים את הבצק ל-7 חלקים שווים ובעזרת כף יד משטחים היטב את הבצק. מעצבים כל חלק לכיכר קטנה.
5.5. משהים לתפיחה לפחות שעה עד להכפלת הנפח.
6.6. אופים כ- 25-30 דקות בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות.
** לעוד מתכוני לחם היכנסו לעמוד המתכונים שלנו >>>
**למתכון ללחם קופים >>>
**למתכון ללחם שיפון >>>
טיפים להכנת המתכון:
1.ניתן לפזר בעזרת מסננת קמח לבן לקישוט.
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
4 תגובות על “לחם חצילים עם גבינת פיקורינו”
כתיבת תגובה לבטל
מתכונים פופולארים
None found
הלחם יצא נחמג אבל לא הצלחתי להגיע למרקם קרנצ'י ופריך למה?
לדעתי החום לא היה מספיק גבוה או אולי לא חיממת מראש את התנור, אולי התנור שלך אופה יותר חלש וכדאי חום קצת יותר גבוה.
יצירת אדים בתנור שלך תגרום למעטפת פריכה.תבנית קטנה עם מים תעשה את העבודה
אפשר לוותר על קמח שיפון. אם כן מה להוסיף במקומו