דף הבית | מתכונים | מאפים מלוחים | כעכים מלוחים
3.7/5
.....................................................................................................
.....................................................................................................
כעכים מלוחים
מתכון לכעכים מלוחים – עוגיות מזרחיות בפריכות מדהימה! אין כמו לנשנש עוגיות ביתיות ככה סתם בלי סיבה מיוחדת. עצה מאיתנו, להכפיל מראש כמויות כי הן הולכות להיגמר מהר.
3.5/5
רכיבים:
רכיבים לכ-25 יחידות
חומרים לבצק:
לעיטור:
אופן ההכנה:
1.במערבל עם וו גיטרה מערבלים את הנטורינה, המלח והביצה כ2-4 דקות עד שמתקבל קרם חלק, מוסיפים את הקמח ממשיכים לערבל עוד כ-2 דקות, מוסיפים את המים עד לקבלת בצק חלק.
2.עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לקירור של 30 דקות.
3.יוצרים מהבצק כ 25 כדורים קטנים בקוטר 3 ס”מ. מגלגלים כל כדור לרצועה באורך 10 ס”מ סוגרים את הרצועה ויוצרים ממנה לולאה.
4.מניחים בתבנית אפייה מרופדת, מברישים בביצה טרופה ואופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות כ-25 דקות עד הזהבה.
לגיוון- ניתן לפזר על הכעכים זעתר, פפריקה או שבבי בצל.
**למתכון לעוגיות מכונה מרוקאיות>>>
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
איך צריכה להיות הנטרוינה?רכה?מומסת? מאוד חשוב לרשום את הדברים האלה.תודה