דף הבית | מתכונים | מאפים לחגים | טריפל תפוחים בקלי קלות
מתכון לקינוח תפוחים בקלי קלות – קינוח אישי, חגיגי וקל להכנה שאי אפשר להפסיק לאכול!
3/5
.....................................................................................................
.....................................................................................................
טריפל תפוחים בקלי קלות
מתכון לקינוח תפוחים בקלי קלות – קינוח אישי, חגיגי וקל להכנה שאי אפשר להפסיק לאכול!
שכבות טעימות של קראמבל עם קרם וניל ותפוחים מקורמלים. רוצו להכין
3/5
רכיבים:
לקערה בקוטר 18 ס״מ ובגובה 8 ס״מ
לקראמבל
לתפוחים מקורמלים
למלית וניל
אופן ההכנה:
1.הכנת קראמבל- מוציאים את הבצק מהמקרר 10 דקות לפני השימוש. פורסים את הבצק עם נייר האפייה על גבי תבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות עד הזהבה. מוציאים, מצננים ושוברים לשברים גסים.
2.הכנת התפוחים-מחממים במחבת רחבה את קוביות התפוחים, הנטורינה, סוכר וקינמון מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מבשלים כ-5-10 דקות נוספות עד שהתפוחים מתרככים אבל עדיין נותרים נוזלים במחבת. מסירים מהלהבה ומצננים.
3.הכנת המלית וניל- מקציפים במהירות גבוהה את השמנת המתוקה, חלב ואינסטנט פודינג לקצפת יציבה.
4.הרכבת העוגה- מניחים בתחתית כלי ההגשה כמחצית מהקראמבל, מצפים בכמחצית מקרם הוניל (אפשר באמצעות שק זילוף או כף גדולה), מצפים במחצית התפוחים הרכים והנוזלים שבמחבת. חוזרים על סדר הפעולות שוב. שומרים בקירור כשעתיים לפניי ההגשה.
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
האם אפשר להרכיב את המנה יום לפני?
היי,
בכל איזור רמת גן וגבעתיים, אי אפשר להשיג את הבצק הפריך. רק בצק עלים ובצק לפיצה. חבל.
שנה טובה !