דף הבית | מתכונים | עוגות, עוגיות ומאפים מתוקים | טראפלס שוקולד לבן וקוקוס
טראפלס שוקולד לבן וקוקוס
מתכון לטראפלס שוקולד לבן וקוקוס טעימים כל כך שקשה להגיד להם לא! המתכון של חיה אנוקה
4/5
רכיבים:
רכיבים ל30 טראפלס:
לציפוי:
אופן ההכנה:
1.מחממים במיקרו בפולסים קצרים נטורינה ושמנת מתוקה, עד רתיחה.
2.שופכים מעל השוקולד הקצוץ ומערבבים בעדינות עד המסתו של השוקולד וקבלת מרקם אחיד.
3.מוסיפים קוקוס ושקדים טחונים ומערבבים עד איחוד.
4.מקפיאים במשך שעה, מוציאים מהמקפיא, יוצרים כדורים קטנים ומגלגלים בקוקוס.
5.מאחסנים במקפיא ומגישים קפוא.
טיפים להכנת המתכון:
1.את הצבע האדום מקבלים בעזרת אבקת פטל (אפשר לטחון בבית או לקנות בחנויות המתמחות באפייה).
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

כתיבת תגובה