דף הבית | מתכונים | מאפים לחגים | מתכונים לשבועות | וטרושקה – מאפה גבינה רוסי
וטרושקה – מאפה גבינה רוסי
מתכון של הקונדיטורית אסטלה. מאפה עם רוסי מסורתי במילוי גבינה ווניל. הטעם הסופי שמתקבל הוא מתוק והמאפה נראה כמו עוגה אישית קטנה. נסו ותהנו!
5/5
רכיבים:
חומרים ל-3 עוגות בקוטר 20 ס"מ:
חומרים לבצק:
חומרים למלית:
אופן ההכנה:
1.מכניסים לקערת מערבל את כל החומרים פרט לנטורינה/חמאה.
2.לשים בוו לישה במהירות איטית מספר דקות ומוסיפים הנטורינה/חמאה הרכה,
3.לשים עד לקבלת בצק רך ועדין שניתק מדפנות המערבל.
4.משהים בקערה מכוסה במקרר כ-4 שעות,( או למשך הלילה)
5.מחלקים את הבצק ל-3 כדורים זהים, מרדדים כל כדור לעלה עגול בקוטר 24 ס"מ,
6.מסמנים על העלה עיגול פנימי בקוטר 18 ס"מ, מורחים את מלית הגבינה בעובי 1 ס"מ בעיגול הפנימי בלבד.
7.משמנים תבנית אפיה עגולה בקוטר 20 ס"מ ומניחים הבצק עם המלית בתוכה,
8.מקפלים פנימה את השוליים הלא מרוחים של הבצק על המלית.
9.מורחים בביצה טרופה ומשהים לתפיחה עד הכפלת הנפח.
אופן הכנת המלית:
מערבבים היטב את כל מרכיבי המלית.
אופן הכנת העוגה:
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות 20-25 דקות. 12. לאחר הוצאת העוגה מהתנור יש להבריש היטב את שוליה בסירופ סוכר או בריבת מישמש מסוננת
**מתכון קונכיות גבינות ותרד>>>
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

כתיבת תגובה