דף הבית | מתכונים | מתכונים לילדים | גריסיני כוסמין ומרווה
5/5
.....................................................................................................
.....................................................................................................
גריסיני כוסמין ומרווה
זהירות ! זה קראנצ’י, זה מלוח וזה ממכר! מתכון לגריסיני כוסמין ומרווה
תוספת נפלאה לכל ארוחה קלה, סלט, מרק או סתם נשנוש קראנצ’י בריא
5/5
רכיבים:
חומרים לבצק גריסיני כוסמין
אופן ההכנה:
1.בקערת מערבל עם וו לישה מערבלים את השמרים עם המים, הקמחים והמלח במהירות נמוכה למשך כשתי דקות.
2.להוסיף שמן זית/נטורינה בהדרגה וממשיכים ללוש במשך עוד 7 דקות לבצק חלק ומבריק.
3.מוסיפים את המרווה והפשתן ולשים עוד דקה.
4.מעבירים את הבצק לקערה ועוטפים בניילון נצמד, מתפיחים עד הכפלת הנפח
5.מחלקים את הבצק לארבע וכל חלק לגלגל לגליל ארוך
6.לחתוך כל גליל ולחתיכות קטנות בערך במשקל 30 גר’
7.לגלגל כל חתיכה לשרוך ארוך ודק בערך בעובי של 3 מ”מ .
8.להניח על תבנית עם נייר אפייה להבריש את הגריסיני עם ביצה טרופה ולפזר מעל מעט מלח גס. לאפות בחום של 180 מעלות למשך כעשרים דקות או עד אשר הגריסיני שחומים ואפויים לגמרי
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
האם אפשר להחליף את השמרים הטריים בשמרים יבשים ובאיזו כמות?.
האם אפשר להחליף את השמרים הטריים בשמרים יבשים ובאיזו כמות?אז מה התשובה