דף הבית | מתכונים | מאפים לחגים | מתכונים לראש השנה וחגי תשרי | גאלט תפוחים מבצק פריך של סוויט דולי
גאלט תפוחים מבצק פריך של סוויט דולי
גאלט תפוחים חגיגי מבצק פריך שמקצר את העבודה ומשפר את התוצאה!
3/5
רכיבים:
לגאלט 1:
אופן ההכנה:
1.מוציאים את הבצק הפריך כ-5 דקות לפני העבודה, שיהיה נוח לשימוש.
2.מערבבים את התפוחים החתוכים עם הקינמון והסוכר ומניחים בצד.
3.פותחים את הבצק על תבנית התנור ומורחים במרכז ריבה.
4.מסדרים את התפוחים במרכז הבצק על גבי הריבה, ומוסיפים צימוקים.
5.את השוליים שנותרו מהבצק מקפלים פנימה.
6.אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כחצי שעה, מוציאים ומקשטים באבקת סוכר.
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

כתיבת תגובה