בריוש גבינה ושוקולד לבן
מתכון לבריוש גבינה ושוקולד טעים וקל להכנה
רכיבים:
3 עוגות (3 תבניות אינגליש קייק 30 ס"מ)
חומרים לבצק
חומרים למלית
אופן ההכנה:
2.מוסיפים את הנטורינה/חמאה בהדרגה ומערבלים במהירות בינונית עד לקבלת בצק אחיד. מוסיפים את המלח והשוקולד הלבן ומערבלים עד לקבלת בצק אחיד כ-7 דקות.
3.עוטפים בניילון נצמד את קערת המיקסר ומשהים למשך חצי שעה בטמפרטורת החדר. מוציאים מהקערה מקמחים ומכדררים קלות את הבצק עוטפים בניילון נצמד ומשהים במקרר ל 4 שעות (רצוי למשך הלילה).
4.מערבבים את כל חומרי המלית לפי סדר המתכון ומכניסים למקרר עד לשימוש.
5.מחלקים את הבצק לשלושה חלקים שווים, כל חלק מרדדים למלבן בגודל 30*40 ס"מ. מכל חלק מכינים עוגה אחת.
6.מורחים 1/3 מכמות המלית על כל מלבן בצורה אחידה. חוצים כל מלבן ל 2 חלקים ומגלגלים ל 2 רולדות אותם קולעים כבורג.
מניחים כל בורג בתוך תבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה, מברישים בביצה ומתפיחים כשעה וחצי. 8. אופים בתנור שחומם מראש ל 165° מעלות כ 35- דקות.
** לעוד מתכונים חלביים לשבועות היכנסו לעמוד חג השבועות שלנו >>>
**מתכון לבריוש גבינת רוקפור ואגוזי לוז>>>
**מתכון לבריוש עם קרם פרג>>>
טיפים להכנת המתכון:
1.ניתן להעשיר בשילוב צימוקים, חמוציות ופירות טריים.
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

כתיבת תגובה