דף הבית | מתכונים | נבחרת האופים שלנו | בורקס פילו של רון יוחננוב
בורקס פילו של רון יוחננוב
מתכון לבורקס פילו
מתכון נפלא מהבלוג מבשלים עם רון יוחננוב, לבורקס פילו במילוי גבינות
0/5
רכיבים:
לתבנית עגולה:
למילוי:
אופן ההכנה:
1.מערבבים את מצרכי המלית בקערה ומעבירים לשקית זילוף.
2.
על משטח העבודה מניחים דף פילו ומברישים בחלב או בנטורינה מומסת, מניחים מעל עוד דף ומקפלים.
3.
מזלפים לאורך מהמלית ומגלגלים לנחש הדוק.
4.
מגלגלים לספירלה ומעבירים לתבנית וכך הלאה עד שהתבנית מלאה.
5.מורחים בביצה ומפזרים שומשום, קצח או מה שאוהבים.
אופים בתנור שחומם מראש ל200 מעלות כ30-35 דקות עד הזהבה ומגישים.
**לעוד מאפים מלוחים>>
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

כתיבת תגובה