• מתכונים
    • מאפים מסדרת הבצקים
    • נבחרת האופים שלנו
    • מאפים לחגים
    • מתכונים לילדים
    • לחם, לחמניות, חלה
    • מאפים מלוחים
  • מוצרים
  • מי אנחנו
  • Home
  • צור קשר
  • שאלות נפוצות
  • מאמרים
    • סרטונים
שמרית
דף הבית | מתכונים | נבחרת האופים שלנו | בוריקיטס גבינה וזעתר

בוריקיטס גבינה וזעתר

שתפו:
.....................................................................................................

מתכון שלוקח מאכל עממי ואהוב- בורקס ומכניס אליו טויסט מעניין בצורת מילוי של גבינה וזעתר. ללא ספק זהו לא הבורקס שרגילים אליו והטעם ילווה היטב כל ארוחה חגיגית כמנה ראשונה.

4.5/5

רכיבים:

כ- 30 מאפי בורקיטס

  • חומרים לבצק
  • חומרים למלית

אופן ההכנה:

  • 1.בקערת מערבל עם וו לישה מערבלים את כל חומרי הבצק כ-8 דקות עד לקבלת בצק אחיד ורך.

  • 2.עוטפים בניילון נצמד את קערת המיקסר ומשהים למשך שעה בטמפרטורת החדר.

  • 3.מכינים את המלית: מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים שום, עלי זעתר, סומאק, מלח ופלפל ומטגנים דקה נוספת.

  • 4.מערבבים הגבינות בקערה ומוסיפים לתוכה את תערובת הבצל המטוגנת.

  • 5.מרדדים את הבצק לעלה בעובי 2 מ"מ. קורצים עיגולים בקוטר 6 ס"מ ומניחים במרכז כל עיגול כפית מלית. סוגרים לצורת חצי ירח ומהדקים היטב את הדפנות.

  • 6.מניחים ב 2 תבניות אפייה מרופדות בנייר אפייה, מברישים בביצה ומפזרים מעל מעט שומשום או קצח. משהים כ- 20 דקות.

  • 7.אופים בתנור שחומם מראש  ל 180מעלות כ 20 דקות עד הזהבה.

  • ניתן להקפיא את הבורקיטס לפני האפייה. אין צורך להפשיר רק להוסיף 5 דקות לזמן האפייה. 

    ** לעוד מתכוני מאפים מלוחים היכנסו עכשיו >>>
    **למתכון לבורקיטס>>>
    **מתכון לבורקס פילו תרד וגבינה>>

מחשבוני המרה:

טמפרטורה


C

F

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
4.3/5
.....................................................................................................
שתפו:
.....................................................................................................

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר.

מתכונים פופולארים

בורקס תפו"א מעלי פילו של סוויט דולי

בורקיטס גבינה פילו של סוויט דולי

חטיפי פיצה מבצק עלים של סוויט דולי

בורקס גבינות אסלי של רון יוחננוב

פשטידה מגבינות שנשארו של דפנה מיכאל

מאפה גבינות ובטטה של רון יוחננוב

מאפה עגבניות שרי וגבינות על בצק עלים

בורקס פילו של רון יוחננוב

פשטידת פטריות

בורקס מבצק פילו במגוון צורות

פרחי בצק עלים במילוי תרד וצנוברים ברוטב פטריות

"גבינה בתיבה" של דניאל עמית

וטרושקה - מאפה גבינה רוסי

בורקיטס

סמבוסק חומוס אפוי

לחם לחמניות וחלות

  • מתכונים מלוחים
  • מאפי לחם
  • מאפים מסדרת הבצקים
  • נבחרת האופים שלנו
  • מתכון לפיצה
  • מתכון לפוקצ'ה

מאפי שמרים

  • מתכונים
  • מתכונים מתוקים
  • מתכונים בריאים
  • סרטוני הדרכה
  • מתכון לחלה

מתכוני אפיה לחגים

  • מתכונים לראש השנה
  • מתכונים לחנוכה
  • מתכונים לפורים
  • מתכונים לשבועות
  • מתכונים לחגים
  • מתכון לאוזני המן
  • כדורי שוקולד