• מתכונים
    • מאפים מסדרת הבצקים
    • נבחרת האופים שלנו
    • מאפים לחגים
    • פינוקים מהירים
    • לחם, לחמניות, חלה
    • מאפים מלוחים
  • מוצרים
  • מי אנחנו
  • Home
  • צור קשר
  • שאלות נפוצות
  • מאמרים
    • סרטונים
שמרית
דף הבית | מתכונים | מאפים לחגים | אוזני המן מבצק שמרים פריך (פרסבורגר) עם מליות ייחודיות

אוזני המן מבצק שמרים פריך (פרסבורגר) עם מליות ייחודיות

שתפו:
.....................................................................................................

אוזני המן מבצק שמרים פריך (פרסבורגר) לחג הפורים, מתכון של השף קונדיטור של שמרית סטפן לייק.

אוזני המן עם ארבע מליות יחודיות וטעימות לבחירתכם: אוזני המן עם שוקולד, אגוזי לוז, פרג ותמרים וצימוקים

2/5

רכיבים:

  • חומרים לאוזני המן
  • חומרים למלית תמרים, אגוזים וצימוקים
  • חומרים למלית אגוזי לוז
  • חומרים למלית שוקולד ושקדים
  • חומרים למלית פרג

אופן ההכנה:

  • 1.מערבבים בקערת מיקסר עם וו "גיטרה" את הקמח וחמאה חתוכה לקוביות עד לקבלת מירקם פירורים.

  • 2.מוסיפים את השמרית (קובייה יש לפורר) ומערבבים עם וו לישה.

  • 3.מוסיפים את המרכיבים הנוספים ולשים עוד 3 דקות במהירות בינונית, תוך הוספת החלב בהדרגה. מקבלים בצק מאוד רך וגמיש, אפילו קצת דביק.

  • 4.מקמחים ומשהים מכוסה במקרר לפחות שעה (אפשר ללילה).

  • 5.אופן הכנת מלית התמרים: מערבבים את כל החומרים עד לקבלת מרקם אחיד.

  • 6.אופן הכנת מלית אגוזי לוז:   מכניסים את החמאה הרכה והסוכר לקערת מערבל עם וו "גיטרה".

  • 7.מערבבים ומוסיפים הביצה והקורנפלור ואת אגוזי הלוז הטחונים עד לקבלת תערובת אחידה.

  • 8.אופן הכנת מלית השוקולד:  מכניסים את החמאה הרכה והסוכר לקערת מערבל עם וו גיטרה.

  • 9.מערבבים ומוסיפים הביצה והקורנפלור עד לקבלת מירקם אחיד

  • 10.מוסיפים את השקדים הטחונים ואת השוקולד המומס עד לקבלת תערובת אחידה.

  • 11.אופן הכנת מלית הפרג:  מרתיחים יחד את החלב, סוכר,חמאה, גרידת לימון ודבש. מסירים מן האש.

  • 12.מוסיפים את הפרג, האגוזים והצימוקים.

  • 13.נותנים למלית להתקרר למשך 10 דקות ומוסיפים את הביצה.

  • 14.על משטח מקומח, מרדדים את הבצק לעובי של כ1/2 ס"מ ובעזרת ספל הפוך קורצים עיגולים.

  • 15.במרכז כל עיגול מניחים כף גדושה מהמלית וסוגרים בצורת משולש את האוזני המן. מהדקים היטב.

  • 16.מניחים את אוזני ההמן בתבנית על נייר אפיה. מדליקים את התנור לחום 170  מעלות ואופים כ-15 עד 20 דקות.

  • מצננים על רשת ומפזרים אבקת סוכר  

    ** עוד מתכוני פורים מחכים לכם, היכנסו עכשיו >>>

        

טיפים להכנת המתכון:

  • 1.אפשר לקשט עם שקדים פרוסים, סוכריות צבעוניות, שבבי שוקולד.

מחשבוני המרה:

טמפרטורה


C

F

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
1.8/5
.....................................................................................................
שתפו:
.....................................................................................................

5 תגובות על “אוזני המן מבצק שמרים פריך (פרסבורגר) עם מליות ייחודיות”

  1. אופירה אביב הגיב:
    15/02/2018 בשעה 08:02

    האם אפשר להחליף את החמאה בנטורינה

    הגב
    • yeela croitoru הגיב:
      18/02/2018 בשעה 09:02

      אופירה שלום, ניתן להחליף את החמאה במתכון בנטורינה באותה הכמות.

      הגב
  2. איריס הגיב:
    20/02/2018 בשעה 04:02

    הי, האם אין צורך בהתפחה שנייה?

    הגב
    • דפנה הגיב:
      21/02/2018 בשעה 09:02

      היי איריס, אין צורך בהתפחה שנייה במתכון הזה, בהצלחה!

      הגב
  3. Sadye Munoz הגיב:
    24/09/2020 בשעה 04:09

    Thank you for your hard work.

    הגב

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר.

מתכונים פופולארים

כוסות בצק פריך מהירות

לחם לחמניות וחלות

  • בצק לבורקס בשר
  • מתכון לפיצה
  • מתכונים מלוחים
  • מאפי לחם
  • מאפים מסדרת הבצקים
  • נבחרת האופים שלנו

מאפי שמרים

  • עוגות שמרים
  • מתכונים
  • מתכונים מתוקים
  • מתכונים בריאים
  • סרטוני הדרכה
  • מתכון לחלה

מתכוני אפיה לחגים

  • מתכונים לראש השנה
  • מתכונים לחנוכה
  • מתכונים לפורים
  • מתכונים לשבועות
  • מתכונים לחגים
  • מתכון לאוזני המן
  • כדורי שוקולד