מאמרים | שמרית מאמרים | שמרית

מאמרים

איך מכינים פנקייק?

פנקייק, או עוגה חמה, עוגת פסים או פלפג'ק – הינה עוגה שטוחה, לרוב דקה ועגולה, שהוכנה מבלילה שעשויה להכיל קמח, ביצים וחלב ומטוגנת על משטח חם כמו מחבת עם שמן כלשהו. למעשה, פנקייק הינו סוג של לחם בלילה.

קראו עוד »
מתכון לפנקייק מושלם, נטורינה

מתכון לפנקייק: ככה עושים זאת בעולם

פנקייק – עוגת מחבת: עוגה דקה ושטוחה של בלילה, בדרך כלל מטוגנת והופכת במחבת. פנקייק נאכל בדרך כלל עם סירופ או מגולגל עם מילוי. בארצות ותרבויות שונות פנקייק מגיע עם שינויים קלים בבלילה או במראה

קראו עוד »
טיפים להכנה מוצלחת של סופגניות

גלגולה של סופגנייה

בצק מטוגן אינו בלעדי למדינה אחת או לתרבות אחת וניתן לראות וריאציות על סופגנייה ברחבי העולם. למרות שהמקום, הזמן והאדם המדויקים ליצירת הסופגניה אינם ידועים, ישנם כמה אירועים בולטים בהיסטוריה של הסופגניה

קראו עוד »
טיפים לאפיית חלות בבית

המדריך לאפיה עם שמרים

בצק שמרים מכסים ומניחים במקום חמים המוגן מרוחות. זמן מכריע בתהליך ההכנה הוא כאשר השמרים מתסיסים את הסוכר לפחמן דו חמצני ואלכוהול. דלפק המטבח הוא מקום הגיוני…

קראו עוד »
Challah bread

טיפים לאפית חלות

בצק שמרים מכסים ומניחים במקום חמים המוגן מרוחות. זמן מכריע בתהליך ההכנה הוא כאשר השמרים מתסיסים את הסוכר לפחמן דו חמצני ואלכוהול. דלפק המטבח הוא מקום הגיוני…

קראו עוד »