הישארו מעודכנים

הצטרפו לניוזלטר שלנו וקבלו מידע על
מתכונים טעימים ומידע הכי שווה מעולמות האפייה

    תודה שנרשמת לקבלת עדכונים

    המומחים של שמרית עם הטיפים שכל אחד צריך להכיר לפיצה מנצחת

    מאת צוות האופים של שמרית | 04.04.2022

    שיתוף
    5 טיפים להכנת פיצה מנצחת

    5 טיפים להכנת הפיצה המנצחת

    אם תקפידו על הטיפים של צוות המומחים שלנו, תוכלו ליהנות מ - מתכון להכנת פיצה מעולה גם בלי לדבר איטלקית :)

    1. בחירת הקמח - העדיפו קמח ללחם או קמח מיוחד לפיצה, קמחים אלו משפרים עוד יותר את הטעם והמרקם
    2. בחירת השמן - כמובן העדיפו שמן זית על פני שמנים אחרים. לשמן זית איכותי יש טעם עמוק המוסיף לפיצה
    3. בחירת הגבינה - העדיפו גבינת מוצרלה על גבינה צהובה רגילה
    4. בחירת התוספות - בחרו מעט תוספות איכותיות ואל תעמיסו יתר על המידה
    5. אפיה בתנור חם - אפו את הפיצה בחום של 200 מעלות לזמן קצר ותיהנו מבצק קריספי ומראה זהוב ויפה