5 טיפים להכנת הפיצה המנצחת
אם תקפידו על הטיפים של צוות המומחים שלנו, תוכלו ליהנות מ - מתכון להכנת פיצה מעולה גם בלי לדבר איטלקית :)
- בחירת הקמח - העדיפו קמח ללחם או קמח מיוחד לפיצה, קמחים אלו משפרים עוד יותר את הטעם והמרקם
- בחירת השמן - כמובן העדיפו שמן זית על פני שמנים אחרים. לשמן זית איכותי יש טעם עמוק המוסיף לפיצה
- בחירת הגבינה - העדיפו גבינת מוצרלה על גבינה צהובה רגילה
- בחירת התוספות - בחרו מעט תוספות איכותיות ואל תעמיסו יתר על המידה
- אפיה בתנור חם - אפו את הפיצה בחום של 200 מעלות לזמן קצר ותיהנו מבצק קריספי ומראה זהוב ויפה