• מתכונים
    • מאפים מסדרת הבצקים
    • נבחרת האופים שלנו
    • מאפים לחגים
    • מתכונים לילדים
    • לחם, לחמניות, חלה
    • מאפים מלוחים
  • מוצרים
  • מי אנחנו
  • Home
  • צור קשר
  • שאלות נפוצות
  • מאמרים
    • סרטונים
שמרית
דף הבית | מתכונים | נבחרת האופים שלנו | רוגעלך שוקולד

רוגעלך שוקולד

שתפו:
.....................................................................................................

אם יש מאכל שתמיד נראה טוב, מריח נפלא ומעורר תאבון- הם רוגעלך טריים, ביתיים ומלאים בשוקולד, הנה מתכון לרוגעלך שוקולד של שמרית שמוכיח פעם נוספת שאין כמו השילוב של שמרים ושוקולד

3.5/5

רכיבים:

  • חומרים לבצק לכ-35 יחידות רוגעלך שוקולד
  • חומרים למלית:
  • חומרים לסירופ סוכר

אופן ההכנה:

  • 1. בקערת מערבל עם וו לישה מערבלים קלות את כל החומרים מלבד החלב. מוסיפים בהדרגה את החלב ולשים במהירות בינונית כ-10 דקות עד לקבלת בצק חלק וגמיש.

  • 2.משמנים את הבצק מכל צדדיו, עוטפים בניילון נצמד ומשהים לתפיחה של כשעה ולאחר מכן מעבירים לקירור של שעתיים (ניתן להתפיח במקרר למשך הלילה).

  • 3.מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח או משומן קלות. מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים, מרדדים כל חלק למלבן בגודל 25X30 ס"מ.

  • 4.מורחים על כל מלבן מחצית מכמות המלית בשכבה דקה ואחידה. מקפלים את הבצק לשניים שהצלע הארוכה סוגרת על הצלע המקבילה לה. מרדדים בעדינות את המלבן עד שהמלית נראית מבעד לבצק.

  • 5.בעזרת סכין חדה יוצרים משולשים. אורך בסיס המשולש 7 ס"מ, מגלגלים מקצה אחד של הבסיס לקצה הנגדי בחלק העליון (יוצרים אלכסון ).

  • 6.מניחים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפיה לתפיחה של כ -40 דקות.

  • 7.מברישים בביצה טרופה ואופים בתנור שחומם מראש ל 175° מעלות כ 15- דקות  עד הזהבה.

  • 8.מברישים לאחר האפייה בסירופ הסוכר. להכנת הסירופ מבשלים 2-3 דקות 1/2 כוס סוכר עם 1/3 כוס מים.

  • הרוגעלך נשמרים יומיים נוספים בקופסא אטומה בטמפ' החדר. 

    **מתכון לקרואסון חמאה צרפתי קלאסי>>>
    **למתכון לרוגעלך במילוי גבינות>>>

מחשבוני המרה:

טמפרטורה


C

F

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
3.4/5
.....................................................................................................
שתפו:
.....................................................................................................

2 תגובות על “רוגעלך שוקולד”

  1. Avatar משתמש אנונימי (לא מזוהה) הגיב:
    17/09/2020 בשעה 06:09

    זה 5 שנים להכין אני מחכה לתוצאה

    הגב
  2. Avatar עזיזה קובני הגיב:
    10/02/2021 בשעה 12:02

    ממש מוגזם אולי נקפיא את זה לשנתיים ואז נאפה את זה מה הסיפור??רעב??

    הגב

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר.

מתכונים פופולארים

מקלות קראנץ שוקולד

עוגיות שוקולד צ'יפס ועדשים על מקל

חישוקי שמרים ופרג

עוגת שמרים שוקולד – מיקי שמו

קרואסון חמאה צרפתי קלאסי

בבקה שוקולד קינמון

עוגת קראנץ' שוקולד

לחם לחמניות וחלות

  • מתכונים מלוחים
  • מאפי לחם
  • מאפים מסדרת הבצקים
  • נבחרת האופים שלנו
  • מתכון לפיצה
  • מתכון לפוקצ'ה

מאפי שמרים

  • מתכונים
  • מתכונים מתוקים
  • מתכונים בריאים
  • סרטוני הדרכה
  • מתכון לחלה

מתכוני אפיה לחגים

  • מתכונים לראש השנה
  • מתכונים לחנוכה
  • מתכונים לפורים
  • מתכונים לשבועות
  • מתכונים לחגים
  • מתכון לאוזני המן
  • כדורי שוקולד