מתכונים פופולארים
דף הבית | מתכונים | לחם, לחמניות, חלה | פוקצ'ה
.....................................................................................................
.....................................................................................................
פוקצ'ה
הפוקצ'ה היא סוג של לחם עבה, פריך ובהיר שהפך לבן בית בבתי קפה ומסעדות. כאן תוכלו למצוא את המתכון לפוקצ'ה של השף קונדיטור אורי שפט ממאפית לחמים
3.5/5
רכיבים:
חומרים ל-2 פוקאצ'ות
חומרים לתוספת לפוקאצ'ה
אופן ההכנה:
1.לקערת מערבל עם וו לישה מכניסים את כל החומרים פרט למים (קוביה יש לפורר ביד או להמיס).
2.לשים כ-4 דקות במהירות איטית תוך הוספה הדרגתית של המים, ולשים 4 דקות נוספות במהירות גבוהה.
3.יוצרים כדור ומניחים מכוסה בקערה לכ-30 דקות.
4.מחלקים הבצק ל-2 ומניחים לעוד 10 דקות מנוחה.
5.מרדדים כל גוש בצק לעלה מלבני בעובי חצי ס"מ ומניחים על תבנית אפייה משומנת (בשמן זית).
6.מכינים את התוספות, מניחים ומחדירים לעלה הבצק בלחיצה, מפזרים מלח גס ושמן זית.
7.משהים לתפיחה כ-30 דקות.
אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, כ-15 דקות עד להזהבה.
**מתכון לפוקצ'ה בצל>>>
טיפים להכנת המתכון:
1.ניתן להחליף את השמרים הטריים בכף שמרים יבשים אקטיביים שמרית
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
3.7/5
תודה יצא בצק רך ונעים וקל לעבודה וזו פעם ראשונה שהכנתי פוק'צה.
הכנתי גם פיצות וגם פוקצות ויצא טעים ביותר
היי תיקי, כייף לשמוע!!! תהינו :-))
הי
האם אפשר להשתמש בשמרים יבשים שלכם? ואם כן מה הכמות?
היי לינוי, בהחלט אפשר, השמרים היבשים האקטיביים שלנו נפלאים ואנחנו זוכים לתגובות מצוינות מקהל האופים שלנו שהתנסה, בהצלחה!