פוקצ'ה שבעת המינים של בני סיידא
מתכון לפוקצ'ה של בני סיידא לפוקצ'ה ממולאת בעגבניות מיובשות וזיתים בציפוי דגנים
אפשר להיות יצירתיים עם המילויים ולשים כל מה שאוהבים, וגם לבחור עבור הציפוי את סוגי הדגנים האהובים עליכם.
רכיבים:
8 פוקצ'ות
חומרים לבצק פוקצ'ה
חומרים למלית
חומרים לציפוי
חומרים לאפייה
אופן ההכנה:
1. הכנת הבצק: שמים בקערת מערבל עם וו לישה את כל החומרים פרט למים. מוסיפים את המים בהדרגה, לשים 10 דקות לבצק אחיד ורך ומכסים בניילון נצמד. מתפיחים שעה ומעבירים למקרר ל-5 שעות.
2.מקמחים משטח עבודה. מחלקים את הבצק ל-8 כדורים שווים, מכסים במגבת לחה ומתפיחים 20 דקות.
3.הכנת המלית: מערבבים בקערה את כל החומרים למלית. מערבבים בקערה נפרדת את כל החומרים לציפוי.
4.מחממים תנור לחום גבוה מאוד (220°).
5.בעזרת ידיים מקומחות או משומנות פותחים כל כדור על משטח עבודה מקומח לעלה אליפטי באורך 25 ס"מ. מורחים עליו מעט מהמלית, מקפלים לשניים, מהדקים ומותחים שוב לאורך המקורי של 25 ס"מ. מניחים בתבנית (ראו צילום שלבים).
6.זורים מעל מעט מתערובת הגרעינים ומהדקים היטב. מטפטפים מעל שמן זית, זורים מלח גס ואופים כ-20 דקות עד להזהבה.
טיפים להכנת המתכון:
1.ניתן להחליף את הקמח לקמח כוסמין
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

מתכונים פופולארים
None found
כתיבת תגובה