עוגת שזיפים
מאת צוות האופים של שמרית
מתכון לעוגת שזיפים עסיסית ומלאת טעמים, שמכינים מבצק שמרים בחוש, שמושהה בלילה במקרר.
השזיפים הם פרטנרים טובים לבצק, אבל גם פירות אחרים יתנו תוצאה טובה — משמשים, תפוחים, אגסים ועוד.
מצרכים
חומרים לבצק העוגה
- 420 גרם (3 כוסות) קמח תופח
- 1/2 שקית או קובייה שמרית (25 גר')
- 200 גרם (1 כוס) סוכר
- 1/4 כפית מלח
- 3/4 כוס חלב
- 1/2 כוס שמנת מתוקה
- 75 גר' נטורינה/חמאה רכה
חומרים למלית שזיפים
- 10 שזיפים חתוכים לרבעים
- כפית קינמון
- קורט אגוז מוסקט טחון טרי
- 3 כפות סוכר
- 3 כפות רום
אופן ההכנה
מחשבון המרה
הזן ערך בכל אחד מהשדות לקבלת תוצאת המרה
תגובות ושיתופים
0 תגובות (0)