דף הבית | מתכונים | מאפים לחגים | מתכונים לשבועות | עוגות שמרים אישיות – גביניות
עוגות שמרים אישיות – גביניות
גביניות אישיות מתוקות. המאפה בעל הריח שאי אפשר לסרב לו במאפיות, עכשיו תוכלו גם להכין אותו בבית טרי, חם וריחני.
5/5
רכיבים:
חומרים לבצק
חומרים למלית
חומרים למריחה
אופן ההכנה:
2.מערבבים את חומרי המלית, ללא הצימוקים, לתערובת אחידה.
3.מחלקים את הבצק ל- 2 , מרדדים כל חלק למלבן בעובי 1/2 ס”מ, מורחים חצי מתערובת המלית ומפזרים את הצימוקים.
4.מגלגלים לרולדה ופורסים לפרוסות בעובי של כ-2 ס"מ.
5."משכיבים" את הפרוסות עם מרווחים בתבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה, ומתפיחים מכוסה כ 30 דקות במקום חמים. מברישים בעדינות בביצה טרופה ומפזרים סוכר לבן.
6.אופים בתנור שחומם מראש ל 170° מעלות, כ- 20 דקות עד לקבלת גוון זהוב.
מפזרים אבקת סוכר.
**מתכון לעוגות שמרים אישיות>>
**מתכון לעוגיות גבינה מתוקות>>
טיפים להכנת המתכון:
1.באפיה עם גבינה חשוב להקפיד על שימוש בגבינות יבשות כמו טוב טעם או כנען.
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

כתיבת תגובה