• מי אנחנו
  • מוצרים
  • מתכונים
  • Home
  • צור קשר
  • שאלות נפוצות
  • סרטונים
שמרית

מתכונים פופולארים

None found

דף הבית | מתכונים | לחם, לחמניות, חלה | לחם גבינות וזיתים

לחם גבינות וזיתים

שתפו:
.....................................................................................................

מתכון ללחם זיתים וגבינות נהדר רך וזהוב עם קרום מתפצפץ יחד עם עשבי תיבול. התוצאה הסופית מושלמת, הלחם הזה משגע!

5/5

רכיבים:

רכיבים ל-3 לחמים

  • חומרים לבצק:

אופן ההכנה:

  • 1.בקערת מערבל עם וו לישה מערבלים את כל החומרים מלבד התוספות (פטרוזיליה, זיתים, גבינה ועגבניות). במהירות בינונית כ-9 דקות עד לקבלת בצק חלק וגמיש.

  • 2.מוסיפים את התוספות ומערבלים במהירות נמוכה כ2 דקות, הבצק יוצא מעט דביק.

  • 3.משמנים את הבצק מכל צדדיו, עוטפים בניילון נצמד ומשהים לתפיחה של כשעה וחצי.

  • 4.מחלקים את הבצק ל9 חלקים שווים, מכל חלק יוצרים גליל צר. מכל 3 גלילים קולעים צמה ומניחים בתבנית אפייה לתפיחה של 50 דקות.

  • אופים בתנור שחומם מראש ל 170° מעלות כ 30-35 דקות עד הזהבה, לקראת סיום האפייה מפזרים מעט גבינה מגורדת מעל המאפה. בגמר האפייה ניתן להבריש במעט שמן זית ומלח גס. 

    **למתכון ללחם שיפון >>>
    **למתכון ללחמניות עם טונה >>>

מחשבוני המרה:

טמפרטורה


C

F

משקלים

נפחים

דרגו את המתכון
5/5
.....................................................................................................
שתפו:
.....................................................................................................

כתיבת תגובה לבטל

האימייל לא יוצג באתר.

לחם לחמניות וחלות
  • מתכונים מלוחים
  • מאפי לחם
  • מאפים פריכים
  • מאפים מומלצים
  • מתכון לפיצה
  • מתכון לפוקצ'ה
מאפי שמרים
  • מתכונים
  • מתכונים מתוקים
  • מתכונים בריאים
  • סרטוני הדרכה
  • מתכון לחלה
מתכוני אפיה לחגים
  • מתכונים לראש השנה
  • מתכונים לחנוכה
  • מתכונים לפורים
  • מתכונים לשבועות
  • מתכונים לחגים
  • מתכון לאוזני המן
  • מידע נוסף