מתכונים פופולארים
None found
דף הבית | מתכונים | מאפים מומלצים | מתכון ללחם ביתי קראנצ'י
מתכון ללחם ביתי קראנצ'י
האם יש מאכל יותר מפתה ומריח נפלא מלחם טרי? מתכון ללחם ביתי, קראנצ'י וטעים במיוחד
2.5/5
רכיבים:
1 כיכר לחם
חומרים לבצק
אופן ההכנה:
1.בקערת מערבל עם וו לישה מערבלים קלות את הקמח, שמרים, המלח, הסוכר והשמן. מוסיפים בהדרגה את המים ולשים במהירות בינונית כ-6 דקות עד לקבלת בצק רך.
2.משמנים את הבצק מכל צדדיו ומניחים בקערה, עוטפים בניילון נצמד ומשהים לתפיחה כשעה וארבעים דקות.
3.מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח, מעצבים לכיכר עגולה ומצפים בקמח את כל חלקי הבצק.
4.מניחים בתבנית אפייה מרופדת, מכסים ומניחים לתפיחה נוספת עד הכפלת נפח כ- 40 דקות.
5.בעזרת סכין חדה ומושחזת מבצעים בין שניים לשלושה חתכים בחלקו העליון של הבצק.
6.מחממים תנור ל 200 מעלות, בהגעה לטמפ' הרצויה מכניסים את הבצק ואופים כ 35-40- דקות עד הזהבה, יש להניח בתחתית התנור תבנית עם מים רותחים במהלך כל האפייה.
לצנן מעט ולהגיש.
**מתכון מושלם ללחם מקמח מלא >>>
**למתכון ללחמניות שוקולד >>>
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

כתיבת תגובה