חלת בצל ופיצוחים
מתכון של אורי שפט השף קונדיטור של מאפית “לחמים”-מאפה חלה עם בצל ופיצוחים. ניתן לאפות את החלה ללא מילוי הבצל ולקבל חלת פיצוחים קריספית, המתפצפצת בפה.
רכיבים:
חומרים ל-3 חלות בצל
חומרים למלית
אופן ההכנה:
2.מוסיפים לפי הסדר: קמח, ביצים, מלח, סוכר וחמאה. בעזרת וו הלישה לשים במהירות נמוכה 4 דקות, עד לאיחוד החומרים.
3.מגבירים את פעולת הלישה למהירות בינונית ולשים עוד 4 דקות, לקבלת בצק גמיש ומעט קשה. מוציאים את הבצק ומניחים על שולחן עבודה מקומח קלות, ומגלגלים לכדור.
4.מניחים את כדור הבצק בקערה מקומחת קלות, מכסים במגבת או בניילון ומתפיחים 40 דקות או עד שהבצק כמעט מכפיל את נפחו.
5.אופן הכנת החלה: מחלקים את הבצק בעזרת סכין לשלושה חלקים שווים, וכל חלק מחלקים ל-3 רצועות שוות. כל חלק מרדדים למלבן צר וארוך.
6.מניחים על כל רצועת בצק מתערובת הבצל המטוגן, ומורחים בקצוות מעט ביצה טרופה וסוגרים את הקצוות לאורך הגליל, כך שיתקבל גליל סגור. מכל 3 גלילי בצק קולעים צמה, כך שנוצרות לנו שלוש חלות.
7.מניחים את החלות על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מורחים בביצה טרופה ומצפים בנדיבות בתערובת הגרעינים. מכסים ומתפיחים עוד 45 דקות.
8.כ-15 דקות לפני תום ההתפחה מחממים את התנור ל-200 מעלות.
מכניסים את התבנית ואופים כ-25 דקות עד לקבלת גוון זהוב. מוציאים מהתנור ומצננים על רשת.
**חלות שבת>>>
טיפים להכנת המתכון:
1.פורסים את הבצלים לטבעות דקות, מחממים סיר עם שמן/חמאה ומטגנים עד להזהבהמתבלים במלח, ומעט פלפל לבן. מצננים. Challah bread recipe >>>
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

F1OW5GO4 http://www.yandex.ru
1 Mg Finasteride Cheap Propecia heneshietaig generic cialis Weasty Maxifort Zimax Mexico