חלה מקמח מלא
מתכון לחלה מקמח מלא לשבת עם טוייסט בריאותי.
החלה במתכון קליל במיוחד, נפלאה לכל חג או ארוחת שישי.
רכיבים:
2 חלות מקמח מלא
חומרים לבצק
אופן ההכנה:
1.בקערת מערבל עם וו לישה מערבלים קלות את הקמח והשמרים, מוסיפים את המלח והסוכר, מוסיפים בהדרגה את יתר הרכיבים ולשים במהירות בינונית כ-10 דקות עד לקבלת בצק חלק וגמיש.
2.משמנים את הבצק מכל צדדיו, עוטפים בניילון נצמד ומניחים לתפיחה עד הכפלת נפח כ- שעה.
3.מעבירים את הבצק למשטח עבודה ומחלקים הבצק לשניים. מכל חלק יוצרים 3 רצועות אותם קולעים לחלה.
4.מניחים בתבנית אפייה משומנת, מכסים ומניחים לתפיחה נוספת עד הכפלת נפח כ- 40 דקות.
מברישים כל חלה בביצה טרופה ומפזרים מעט שומשום או כל ציפוי אחר. אופים בתנור שחומם מראשל- 175° מעלות כ-30 דקות עד הזהבה.
**למתכון לג’בטה מקמח מלא עם זיתים ועשבי תיבול>>>
**מתכון לחלה מתוקה מבצק שמרים>>>
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

מה בדבש עושה בבצק?
יעד גמילות יום שישי לארבעה עשר בומ לחודש חלה קמח מלא 100 אחו ז טעים במיו חד 5 כו כ ב י ם
אפשר להחליף את הדבש בסילאן? ☺️
היי נועה, ניתן להחליף את הדבש בסילאן. בהצלחה!
אפשר להשתמש בשמן זית במקום קנולה?
על הסוכר והדבש אפשר לוותר?
תודה
היי אוהד, אפשר להשתמש בשמן זית ואפשר להפחית את הסוכר ולוותר על הדבש
היי, לגבי שמרים יבשים כמה זמן לאחר הפתיחה אפשר להשתמש?
האם שמירה במקפיא פוגעת בהם?
היי איילת, שמירה במקפיא לא פוגעת בשמרים היבשים, שמרי עליהם אטומים לגמרי ותוכלי להיות שקטה כשנתיים (תוקף מוטבע על גבי האריזה). אם אינך בטוחה שהשמרים פעילים, מומלץ לעשות “ראש עיסה” ולבחון אותם לפני צירופם לשאר חומרי הגלם. בהצלחה!
אפשר להוסיף ביצה?
עשיתי את החלה בדיוק לפי המתכון אני חייב לציין שיצא מדהים. לא ציפיתי לכזאת קלילות מחלה שהיא 100 אחוז קמח מלא וגם בסה”כ חצי קילו קמח . פשוט מדהים . תודה רבה לך .
שמעון כהן
הורדתי את הסוכר והדבש ויצא טעים ופריך. תודה רבה! סוף סוף חלות מקמח מלא שאוהבים לאכול אצלנו.
אפשר גם מקמח שיפון מלא?
שלום
כמה זה 25 גרם שמרים?
יצא ממש טעים ואוורירי! הופתעתי
Cialis Generika Aus Deutschland heneshietaig best site to buy cialis online Weasty Where To Get Vigra With No Rx