אוזני המן עם מליות ייחודיות: תמרים, אגוזי לוז, שוקולד
אותה גברת בשינוי אדרת- מתכון לאוזני המן מבצק שמרים עם מגוון של מליות ייחודיות, ועוד טיפ להכנת גרסת פרווה
רכיבים:
חומרים לבצק
חומרים למלית תמרים, אגוזים וצימוקים
חומרים למלית אגוזי לוז
חומרים למלית שוקולד ושקדים
אופן ההכנה:
1. מכניסים לקערת מערבל את כל חומרי הבצק פרט לחלב, לביצים ולשמרית,(קוביה יש לפורר)
2.לשים במהירות איטית 4 דקות, מוסיפים את שאר חומרי הבצקולשים כ-5 דקות נוספות עד לקבלת בצק רך ועדין וקצת דביק.
3.משהים מכוסה בקערה כ-3 שעות במקרר. מכינים את המלית.
4.אופן הכנת מלית תמרים: מערבבים את כל החומרים עד לקבלת מרקם אחיד.
5.אופן הכנת מלית אגוזי לוז: לקערת מערבל עם וו "גיטרה" מכניסים את החמאה הרכה והסוכר מקציפים ומוסיפים הביצה הקורנפלור ואת אגוזי לוז הטחונים עד לקבלת תערובת אחידה.
6.אופן הכנת מלית שוקולד ושקדים: לקערת מערבל עם וו "גיטרה", מכניסים את החמאה הרכה והסוכר מקציפים ומוסיפים הביצה הקורנפלור עד לקבלת מירקם אחיד, מוסיפים את השקדים הטחונים ואת השוקולד המומס עד לקבלת תערובת אחידה
7.מרדדים הבצק לעלה דק, בעזרת כוס בקוטר 10 ס"מ חורצים עיגולים מהבצק
8.שמים במרכז כל עיגול בצק,כף מהמלית, מקפלים הבצק וסוגרים היטב למשולש.
9.משהים לתפיחה כ-20 דקות. מורחים בעדינות עם ביצה טרופה.
אופים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה 190 מעלות כ-15 דקות עד להזהבה.
**למתכון לאוזני המן עם מלית ערמונים, תמרים ואגוזים>>>
**בצק לאוזני המן שמרים>>
טיפים להכנת המתכון:
1. למתכון פרווה ניתן להחליף החמאה במחמאה והחלב במים
מחשבוני המרה:
טמפרטורה

משקלים

נפחים

מתכונים פופולארים
None found
כתיבת תגובה